Shop VIP.com

ShopVip.com Logo

In de wereld van online outletshopping is mij een leuke shop opgevallen. In de meeste gevallen zijn er in dergelijke outletshops zogenaamde koopjes te scoren van grote dure merken. Echter blijkt dan vaak dat de prijs die je betaalt, niet heel ver naast de originele prijs ligt wanneer je verder gaat zoeken op internet.

Bij ShopVIP.com krijg je echt een hoge korting op de sales die worden aangeboden.

ShopVIP.com is naar eigen zeggen Nederlands grootste online outlet store, met A-merken tot 70% korting. Bij shopVIP.com kun je superkoopjes scoren zoals schoenen, kleding, jeans, jurken, hemden, tassen, lingerie & bikini's van de grootste merken.

Er zijn meerdere sales per week en je kunt ervoor kiezen om aankondigingen in je mailbox te ontvangen zodat je er op tijd bij bent wanneer de sale van jouw favoriete merk begint. Elke sale duurt een aantal dagen, waarna de bestellingen gedaan worden bij het betreffende merk. Veelal krijg je je bestelling vervolgens binnen 2 weken opgestuurd. De eerste bestelling krijg je nu bovendien gratis thuisbezorgd. Voor vragen is er een klantenservice telefonisch en per email bereikbaar.

ShopVIP.com heeft ook een superhandige app voor je telefoon. Je kunt hierin de sales bekijken en zelfs je bestellingen doen!

Nieuwsgierig geworden?! Meld je dan aan via deze link: http://tinyurl.com/br46a6h

Shop ze!

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren